Mio MiVue 568 Touch, camera de bord plina de functii

Mio MiVue 568 Touch este cea mai noua camera de bord a producatorului si inglobeaza o multime de functii interesanta (e o ruda mai noua a modelului 538, testat de noi recent).

Aceasta are un touchscreen de 2,5 inchi, pentru a face operarea mai simpla, precum si un receiver GPS incorporat, ca sa poti urmari traseele mai usor. Secventele video, directia, viteza si coordonatele sunt capturate si sincronizate cu Google Maps.

In plus, ti se spune si unde sunt amplasate camere radar, cat mai e pana in locul respectiv, precum si viteza curenta si limita legala. Alertele au actualizari pe viata.

Inregistrarea video ar trebui sa fie de buna calitate, ea putand filma Full HD la 30 fps si avand un unghi larg, de 130 de grade. Mai mult, diafragma este de F 1.8.

Este integrat si un senzor G care inregistreaza directiile de deplasare. In caz de eveniment neplacut, acesta poate oferi informatiile legate de provenienta si forta impactului (chiar daca e din spate), iar daca e o miscare brusca, inregistrarea in cauza e protejata la stergere.

Exista si o functie de parcare, pentru a supraveghea locul unde lasi masina si nu lipseste nici modul HDR.

Pretul inca nu a fost anuntat.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *