Nokia Lumia 530 e disponibil in Romania

Nokia Lumia 530, despre care am scris cand a fost anuntat oficial, este acum disponibil in Romania, spune un comunicat de presa al companiei.

Disponibil la un pret in jurul sumei de 85 de euro (conform anuntului initial), aparatul este unul care vine atat in varianta single-, cat si dual SIM.

Are un ecran de 4,5 inchi cu o rezolutie de 854 x 480 de pixeli si un procesor quad-core la 1,2 GHz (completat de o memorie RAM de 512 MB). Economie s-a facut, pe langa RAM, si la spatiul de stocare intern, care e de 4GB. Totusi, ai la dispozitie un slot microSD pentru a stoca mai multe date. Camera este de 5 megapixeli.

Aparatul va fi disponibil, spune comunicatul, la partenerii din Romania incepand cu aceasta saptamana. Daca vrei sa iti asortezi telefonul la alte accesorii, te vei bucura sa afli ca Nokia Lumia 530 va fi disponibil in mai multe culori, printre care se numara portocaliu aprins, verde aprins, dar si nuante neutre de gri si alb.

In plus, vor fi disponibile si capace interschimbabile in mai multe culori, daca nu te poti decide.

Sunt convins ca, avand in vedere si pretul foarte accesibil, terminalul va fi un succes.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *