Blogwars: Poti castiga o tableta ASUS Transformer Book T100

Interesant concursul Blogwars sustinut de catre ASUS Romania. Practic, orice blogger sau bloggerita se poate inscrie in lupta pentru o meseriasa tableta ASUS Transformer Book T100, despre care v-am povestit si noi impresiile noastre acum ceva timp.

Pentru a participa la concurs trebuie sa scrieti un post despre laptopul de gaming ASUS ROG G750. Mai exact, postul original publicat pe blog trebuie sa raspunda urmatoarei intrebari: “De ce ți-ai dori un laptop ASUS ROG G750?

Sunt destule motive pe care le puteti invoca in textul vostru, laptopul ASUS ROG G750 fiind un echipament care impresioneaza aproape din toate punctele de vedere, pornind de la cel al look-ului unic si care inspira forta, continuand cu fisa tehnica superioara si comportamentul ireprosabil, fara sa uitam de varietatea de conectori, de capacitatea generoasa de stocare, de tastatura excelenta sau de ecranul full HD care se vede foarte bine. Este un laptop bun atat la gaming cat si pentru orice alta activitate profesionala.

De ce mi-as dori eu un ASUS ROG G750? Simplu, pentru ca:

1. Este un echipament performant, bun atat la gaming cat si pentru sarcini profesionale, de editare foto-video de exemplu (Intel Core™ i7-4700HQ, Intel HD4600 + NVIDIA GeForce GTX 880M cu 4GB GDDR5 VRAM, 32GB memorie RAM, Intel SSD RAID 0 cu o capacitate de 256GB + HDD 1TB la 7200 rot/min).

2. Arata al dracului de bine, are un design deosebit, care inspira forta, unic in lumea laptopurilor.

3. Are un ecran foarte bun: mare, de 17.3 inchi, cu rezolutie full HD si in stare sa afiseze imagini clare, cu o paleta coloristica vibranta.

4. Tastatura este confortabila, plus ca este iluminata, astfel ca poate fi utilizata fara probleme si pe intuneric.

5. Are o capacitate de stocare interna performanta dar si generoasa, ceea ce rar vezi la un laptop. Sistemul de operare si programele pot fi instalate pe un Intel SSD RAID 0 cu o capacitate de 256GB, in timp ce restul fisierelor pot fi depozitate pe HDD-ul de 1TB la 7200 rot/min.

Cam aceastea ar fi cele mai importante motive pentru care mi-as cumpara un astfel de laptop. Restul impresiilor mele pot fi citite aici.

Mai multe detalii despre concurs puteti afla de pe pagina oficial Blogwars.

Blogwars

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Blogwars: Poti castiga o tableta ASUS Transformer Book T100

 • August 20, 2014 at 8:30 pm
  Permalink

  Premiul ar fi trebuit sa fie tot un G750. Nu? Asa mi s-ar fi parut corect. 😀

  Reply
  • August 20, 2014 at 10:48 pm
   Permalink

   :)))) corect! ai mare dreptate! 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *