Nikon D750 – in curand

Se anunta o multime de camere mirrorless de la Sony, Olympus, Fuji sau Panasonic, insa niciuna de la Nikon sau de la Canon. Se apropie targul dedicat Photokina care se desfasoara la Cologne, asa ca vor sosi o multime de noutati interesante pe partea foto de acolo.

Se pare ca Nikon continua in lumea DSLR, punctul lor forte de altfel. Se pare ca vor lansa cat de curand o noua camera de acest gen, Nikon D750. Din cate am aflat, aceasta are un senzor full-frame de 24.3MPix si, dupa cum se vede din imagine, are ecran inclinabil, care poate fi util in principal la filmare. De asemenea, se pare ca va avea un body mai usor.

Pretul estimat este pe undeva pe la 2500 USD.

Asteptam mai multe detalii despre Nikon D750 cat de curand.

Via.

Nikon D750

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *