Fiber Power 500 Mbps de la UPC, momentan doar in 8 orase din Romania

UPC Romania mareste banda de internet pentru utilizatorii casnici. Astazi anunta lansarea Fiber Power 500 Mbps, produs care va fi disponibil in prima faza in opt orase ale tarii – Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Iasi, Galati si Alba Iulia.

Toti cei care locuiesc in zonele acoperite cu servicii UPC din aceste opt orase au acces la acest tip de abonament, care ofera o viteza de download de pana in 500 Mbps. De mentionat ca viteza de upload este de pana in 25Mbps. Deci, as spune eu, cu adevarat o imbunatatire.

Pana la urma, este un abonament dedicat clientilor cu activitati consumatoare de banda de internet, un 100 Mbps sau 200Mbps fiind de ajuns pentru majoritatea utilizatorilor casnici, chiar daca sunt mai multe computere/smartphone-uri/tablete care folosesc internetul prin aceeasi conexiune.

Pretul serviciului de Internet Fiber Power 500 Mbps pentru un client nou este 70 lei cu TVA si include si WiFi gratuit si CATV gratuit pe toata perioada contractuala. Abonamentele vor fi disponibile pentru clientii existenti in curand, la preturi de 25 lei, respectiv 35 lei cu TVA, in functie de tipul abonamentului de internet al clientului.

UPC va lansa in curand o noua campanie de toamna, cu noi oferte avantajoase care includ si Internet Fiber Power 500 Mbps.

De asemenea, UPC va pune la dispozitia abonatilor modemul Hitron CGNV4 de tip WiFi eMTA, un echipament premium in stare sa ofere viteze de pana la 1 Gbps si care integreaza noul standard wireless AC. Acest echipament este adus pe piata din Romania exclusiv de UPC si este oferit gratuit, in custodie, clientii beneficiind si de functia WiFi. De asemenea, acest modem este compatibil si cu serviciul de telefonie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *