Fino si Bello – Noi smartphone-uri de la LG

Se pare ca LG are de gand sa anunte toate noutatile acestei toamne inainte de targul IFA Berlin 2014. Astazi tocmai ce au prezentat doua noi smartphone-uri – LG L Fino si Lg L Bello, ambele de buget, ambele cu interfata de pe LG G3.

La partea hardware, LG L Fino are un procesor quad-core la 1.2GHz, un ecran de 4.5 inchi cu rezolutie WVGA (768 x 480 pixeli), 1GB memorie RAM, stocare interna de 4GB, acumulator de 1900mAh, camera de 8MPix si un sistem de operare Android 4.4.2 KitKat.

LG L Bello este modelul mai mare. Acesta are un ecran de 5 inchi cu o rezolutie FWVGA (854 x 480 pixeli), un procesor quad-core tactat la 1.3GHz, 1GB memorie RAM, 8GB capacitate de stocare interna, camera de  8MPix, acumulator de 2540mAh si acelasi sistem de operare Android 4.4.2 KitKat. Dupa cum se observa, LG L Bello are un design asemanator lui LG G3, cu capacul din spate cu finisare metalica.

Ambele smartphone-uri pastreaza butoanele de control pe spate, ceea ce nu este tocmai rau. De asemenea, vor dispune de functii mostenite de la LG G3. Se pare ca in aceasta toamna vor fi pe piata.

LG L Bello
LG L Bello
LG L Fino
LG L Fino

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *