Prestigio MultiPhone PSP5508DUO, primul smartphone octa-core al companiei

Prestigio MultiPhone PSP5508DUO constituie o premiera, in sensul ca este primul smartphone cu procesor octa-core al companiei.

Aparatul foloseste un procesor MediaTek MT6592, nucleele sale fiind independente, pentru mai multa eficienta energetica si in multitasking. Cat de bine se descurca, vedem cand il testam. Cert e ca procesorul lucreaza la 1,7 GHz, iar memoria RAM este de 1GB. Spatiul de stocare intern e de 16GB, acesta neputand fi extins.

GPU-ul este unul quad-core, iar ecranul este unul IPS de 5 inchi la rezolutie 720p, protejat de DragomnTrail impotriva zgarieturilor.

Camera smartphone-ului cu finisaj metalic este de 13 megapixeli cu autofocus si doua LED-uri pentru iluminari. Daca vrei sa conversezi online, ai la dispozitie o camera frontala de 5 megapixeli.

Aparatul, care ruleaza Android 4.4 KitKat, este unul dual SIM si vine cu o carcasa in pachet.

Prestigio a si preinstalat cateva aplicatii utile, cum ar fi MultiCloud, cu care ai un an un spatiu de stocare online de 200GB, OfficeSuite Pro, pentru editare si vizualizare de documente, sau McAffee Antivirus, pentru un plus de securitate.

Prestigio MultiPhone PSP5508DUO va costa 999 de lei, dar pana pe 1 septembrie Emag il va oferi la pretul special de 899 de lei. .

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *