Adata PC500 Review – Acumulator portabil la feminin

E clar ca smartphone-urile, oricat de performante ar fi ele, au o mare hiba – anume autonomia bateriei. Daca sunt utilizate intensiv, majoritatea raman fara baterie in mai putin de o zi. Asa ca utilitatea unui acumulator extern este tot mai stringenta, nu putin fiind cei si cele care prefera sa apeleze la un astfel de accesoriu, chiar daca acest lucru implica o grija in plus.

Iar doamnele si domnisoarele nu se dezmint, fiind si ele utilizatoare destul de feroce ale smartphone-urilor. Doar observ zi de zi la a mea sotie cat de mult foloseste smartphone-ul, atat la posta electronica, mesagerie instant si comunicare verbala pentru compania la care lucreaza, cat si pentru socializare sau aflarea noutatilor de pe site-urile de mondenitati care o intereseaza.

Practic, nu-l lasa din mana deloc sau, daca nu se poate altfel, il tine tot timpul sub observatie, sa fie la indemana. Nu este de mirare ca este tot timpul atenta ca bateria telefonului sa fie incarcata, iar cand aceasta se descarca total intra oarecum in panica. 😀 Nu de putine ori, fie ca suntem in vacanta sau pe drum cu treaba, isi incarca telefonul de la bricheta masinii.

Acumulator Portabil Adata PC500

Asa ca ideea unor acumulatori externi dedicati in exclusivitate lor, doamnelor si domnisoarelor, nu mi se pare deloc una rea. Asa este si acest model Adata PC500, pe care l-am primit la teste si pe care il utilizeaza cu mare drag mai mult ea, doamna mea. I-a placut de cum l-a vazut, in primul rand datorita design-ului frumos colorat, cu motive florale. Sincer sa fiu, nici nu l-as vedea in prezenta unui domn. De asemenea, este un acumulator extern compact, care incape fara probleme atat intr-o geanta de mana cat si intr-un buzunar de haina.

Acumulator Portabil Adata PC500

Vine si cu un saculet pentru transport, in aceeasi nuanta, cu aceleasi motive florale. In el pot incapea fara probleme atat acumulatorul portabil Adata PC500 cat si smartphone-ul pus la incarcat.

Acumulator Portabil Adata PC500

Are un indicator LED care arata nivelul incarcarii dar si un conector USB, plus unul microUSB. Cel USB este utilizat la incarcarea telefonului sau, de ce nu, a tabletei, celalalat microUSB cand il incarcam pe el de la priza sau de la computer. O incarcare completa a acumulatorului dureaza destul de mult, va recomand sa-l lasati peste noapte conectat la priza. La pachet vine si cu un cablu USB-microUSB destul de lung.

Acumulator Portabil Adata PC500

Adata PC500 are o baterie Li-polymer cu o capacitate de 5000 mAh, astfel ca poate incarca de aproximativ 3 ori HTC-ul Desire 500 al doamnei mele. In functie de capacitatea bateriei smartphone-ului vostru, faceti singuri calculele. Din cate am observat, incarcarea telefonului se realizeaza destul de rapid.

De asemenea, Adata PC500 dispune si de elemente de siguranta cum ar fi protectia la supraincarcare/descarcare, la scurt-circuit, la supratensiune/supracurent, protectie termică si auto oprire.

Acumulator Portabil Adata PC500

Pana acum si-a facut din plin datoria, a mea doamna nu se mai desparte de el. Va trebui sa o faca in cele din urma, insa cu siguranta va primi unul cadou, pentru ca nu mi se pare deloc scump, costa aproximativ 125 de Lei.

Acumulator Portabil Adata PC500

Acumulator Portabil Adata PC500

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *