Olympus E-PL7 – Anuntata oficial

Dupa cum ne asteptam, Olympus anunta oficial noua camera mirrorless micro 4/3 Olympus E-PL7, cu un design vintage si premium, intr-un corp compact si usor, cu ecran inclinabil pe inaltime la 180 de grade pentru selfie-uri si modul Wi-Fi.

Bineinteles, Olympus PEN E-PL7 mosteneste tehnologii avansate de la gama Olympus OM-D. Are un procesor de imagine TruePic VII, un senzor Live MOS de 16.05 megapixeli, sistem de stabilizare VCM pe 3 axe in corpul aparatului, sistem rapid de focalizare in 81 de puncte, capacitate de fotografiere in rafala la 8 cadre pe secunda a pana la 20 de cadre RAW sau numar nelimitat de jpeg-uri, expunere minima de 1/4000 sec, ecran de 3 inchi tactil si filmare full HD cu 30fps. Nu-i lipseste functia focus-peaking, care evidentiaza intr-o alta culoare zona de clar, un control manual avansat sau nu mai putin de 14 filtre creative.

Are si modul Wi-Fi care permite partajarea rapida a fotografiilor si filmarilor cu smartphone-uri si tablete prin intermediul aplicatiei dedicate.

Nu are vizor electronic si nici flash incorporat. Optional este disponibil un vizor extern. Insa in pachet veti gasi un mic flash extern.

Va fi disponibila din luna septembrie la un pret de aproximativ 700 USD, impreuna cu lentile 14-42 mm f3.5-5.6 II R.

Olympus E-PL7 Olympus E-PL7

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *