ASUS Zenwatch, viitorul ceas inteligent al taiwanezilor

Ne asteptam ca si ASUS sa lanseze la IFA Berlin 2014 un ceas inteligent. Si, dupa cum se putea ghici, acesta se va numi ASUS Zenwatch. Lansarea oficiala se va desfasura undeva in Berlin pe data de 3 septembrie. Ce zi aglomerata va fi atunci…

Se pare ca CEO-ul Jerry Shen a dezvaluit pretul gadget-ului – acesta va costa sub 199USD. Stiam ca taiwanezii au promis un smartwath mai ieftin decat modelele Gear de la Samsung. Sa vedem daca asa va fi. Sa vedem si cand vor fi pe piata.

Iar daca schitele sunt apropiate de realitate, Zenwatch s-ar putea sa arate chiar foarte bine. Ramane de vazut. Specificatiile si forma finala ale lui Zenwatch raman necunoscute pana in data de 3 septembrie. Sau, cine stie, poate ca vor aparea mai devreme pe internet.

In orice caz, constat ca piata ceasurilor inteligente este tot mai dinamica.

ASUS Zenwatch

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *