ASUS Zenwatch – Video Teaser

Da, unul dintre cele mai asteptate gadget-uri ce vor fi lansate la IFA Berlin 2014 este si smartwatch-ul ASUS Zenwatch. Sunt curios cum arata, cat de bine l-au facut, ce aplicatii pune la dispozitia utilizatorilor si mai ales ce autonomie are.

Iata ca ASUS a urcat pe internet si un videoclip teaser pentru a ne starni si mai mult curiozitatea. Din cate imi dau seama, ceasul inteligent al taiwanezilor are un corp metalic cu o forma dreptunghiulara si colturi rotunjite. Pare a fi un gadget premium, facut sa impresioneze audienta gadgetara.

Numai maine nu-i poimaine…. Pe 3 septembrie vom afla toate detaliile lui Zenwatch. Pana atunci, hai sa urmarim impreuna videoclipul.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *