Smartweb 2014, pe 22-23 septembrie in Bucuresti

Pe 22 si 23 septembrie se va desfasura la Bucuresti a doua editie a conferintei Smartweb, un eveniment regional, organizat pentru Europa de Est, la standarde internationale.

Smartweb este dedicata in special web designer-ilor, programatorilor, dezvoltatorilor si, de ce nu, antreprenorilor online. Aici vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de web design si mobile, in cadrul unor sesiuni demonstrative ce vor avea subiecte de genul Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience.

Marea majoritatea a speaker-ilor sunt experti web care lucreaza sau colaboreaza cu companii importante de peste hotare. Printre ei se afla Harry Roberts, Ana Tudor, Remy Sharp, Bruce Lawson, Vitaly Friedman, Jeremy Keith, Zoe Gillenwater, Kaelig, Marko Dugonjić.

Din cate am inteles, s-au inscris deja participanti din Marea Britanie, Germania, Slovacia, Polonia, Cipru, Belgia, Slovenia, Olanda, Austria si Franta.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor. Participantii isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts Senior Developer, Bskyb si Vitaly Friedman, Co-Founder, Smashing Magazine.

Conferinta se va desfasura pe 23 septembrie si va cuprinde nu mai putin de opt prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului in Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici pentru dezvoltarea unor spatii virtuale optime.

Biletele de acces pot fi cumparate de aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *