Sony QX1 – Lentile interschimbabile pe smartphone

Mai tineti minte camerele QX10 si QX100 pentru smartphone lansate de Sony anul trecut si care, dupa parerea mea, nu prea s-au bucurat de mare succes?

Sony nu se lasa cu una cu doua si are de gand sa lanseze QX1, o camera de acelasi gen, tot pentru smartphone-uri, tot pe bluetooth, dar care permite schimbarea obiectivelor pe montura E. Adica un fel de camera mirrorless, ultracompacta, care poate fi imperecheata cu un smartphone. In plus, se pare ca va avea un senzor APS-C de 24 Mpix, plus sistemul de autofocus performant de pe A6000.

Se pare ca doar corpul acestei dracii QX1, fara lentile, va costa 300 de Euro. Un kit QX1 cu obiectiv 16-50mm va avea un pret de 450 Euro. Anuntul oficial va fi facut maine, la IFA Berlin 2014.

Pana la urma… de ce? ­čśÇ

Sony QX1 Sony QX1 Sony QX1 Sony QX1 Sony QX1 Sony QX1 Sony QX1 Sony QX1

 

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *