ASUS Memopad 7 – la IFA Berlin 2014

Pe langa ceasul inteligent Zenwatch, netbook-ul EEEBook X205 si ultrabook-ul Zenbook UX305, ASUS a lansat la IFA Berlin 2014 si tableta ASUS MemoPad 7, cu ecran de 7 inchi. De fapt, chiar a fost interesanta conferinta ASUS, vedeta fiind bineinteles ceasul inteligent, pe care de-abia astept si eu sa-l pun la mana.

Sa revenim totusi la tableta lansata astazi. Aceasta va fi disponibila in trei culori (Gentle Black, Rose Champagne si Burgundy Red), cu preturi de la 199 Euro. Ar putea fi pe piata din luna octombrie.

ASUS MemoPad 7 are un ecran IPS de 7 inchi cu rezolutie full HD, un procesor quad-core pe 64 de biti Intel Atom Z3580, camera de 5 Mpix pe spate si inca una de 2MPix in fata, optional 4G. O configuratie foarte buna, care poate da piept cu orice aplicatie de Android.

Are o grosime de 8.3mm si o greutate de 269 grame.

Carcasa tabletei este o combinatie de aluminiu, fibra de sticla si plastic, astfel ca promite o rezistenta superioara. In pozele oficiale arata bine, ramane sa ne dam cu parerea la acest capitol cand o vom testa si noi.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

Alte imagini cu ASUS MemoPad 7, mai jos.

ASUS MemoPad 7 ASUS MemoPad 7 ASUS MemoPad 7

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *