ASUS Zenwatch – Prezentat oficial la IFA Berlin 2014

Tocmai ce s-a terminat conferinta ASUS de la IFA Berlin 2014, unde au prezentat niste gadget-uri chiar interesante. Bineinteles, cel mai asteptat a fost ceasul inteligent ASUS Zenwatch.

Dupa cum ma asteptam, ASUS Zenwatch are o forma dreptunghiulara cu colturile usor rotunjite. Si, pot spune ca arata al naibii de bine. Imi place, l-as purta fara probleme. Are si curea din piele. Geamul de protectie este usor curbat.

Vine cu nu mai putin de 15 fete de ceas, pentru toate gusturile as putea spune. De asemenea, are si functii gen Watch Unlock, Tap Tap, Find My Phone, Remote Camera, Cover to Mute, Presentation Manager, Wellness Manager.

Bineinteles, functioneaza cu Android Wear si va fi compatibil cu aproape orice smartphone cu Android. Costa 199 Euro.

Videoclipul oficial de prezentare, mai jos.

Zenwatch are un ecran Amoled de 1.63 inchi cu o rezolutie de 320×320 AMOLED, procesor Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1.2Ghz, 512MB memorie RAM, Bluetooth 4.0. Nu-i lipseste un senzor de puls si este rezistent la picaturile de apa si la praf, fiind conform cu standardul IP55.

ASUS Zenwatch

Avem si cateva poze oficiale ale produsului.

ASUS Zenwatch ASUS Zenwatch ASUS Zenwatch

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *