My Passport Wireless: Acceseaza datele prin conexiune fara fir, impreuna cu toata familia

Western Digital anunta un gadget tare interesant, anume modelul My Passport Wireless, mai precis un hard disk extern care permite accesarea continutului digital prin conexiune fara fir. Este compatibil cu orice smartphone, tableta, computer, precum si cu alte dispozitive wireless. De asemenea, daca se doreste o viteza de transfer superioara, datele de pe acesta pot fi accesate si prin intermediul unui port USB 3.0.

My Passport Wireless creeaza propria retea wireless de tip N si permite conectarea a pana la opt echipamente simultan. Sunt disponibile mai multe modele, cu o capacitate de stocare de 500GB, 1TB si 2TB. In plus, acesta dispune si de un slot SD prin intermediul caruia pot fi copiate rapid pozele sau filmarile realizate cu camerele foto-video digitale.

Dupa cum era de asteptat, are si un acumulator intern, ce promite o autonomie de pana in 6 ore in conditii de streaming continuu. Prin intermediul WD My Cloud, spatiul de stocare poate fi accesat si de pe terminale mobile sau tablete cu sisteme de operare iOS sau Android.

Pe langa rolul sau principal, acela de stocare a datelor care nu incap pe hard-ul laptopului sau pe flash-ul tabletei sau smartphone-ului, ma gandesc ca poate fi util celor care au nevoie sa le partajeze si cu familia, prietenii sau colegii de birou.

Revin cu detalii despre preturi si disponibilitate la noi in tara.

Western Digital My Passport Wireless Western Digital My Passport Wireless

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *