Bine ai revenit Technics!

Imi aduc aminte cat de populare erau sculele audio Technics acum multi ani printre pasionatii de muzica de la noi din tara. Si cum ii trageam de urechi pe reprezentantii Panasonic Romania referitor la disparitia acestui brand in tara noastra. Niciodata nu mi-au raspuns de ce, nici nu ar fi avut cum de altfel, pentru ca deciziile erau luate departe, in Japonia.

Am multi amici si prieteni la care am vazut de-lungul timpului amplificatoare, pickup-uri, mini-sisteme si chiar casti ale acestei marci. In momentul cand decideam si eu sa-mi amenajez un sistem audio mai acatarii in casa Technics disparuse deja din Romania.

Iata ca, dupa cativa ani de tacere, primesc un comunicat care inseamna revenirea oficiala in Europa a acestui brand atat de apreciat. Presupun ca mai devreme sau mai tarziu vor ajunge aceste produse si la noi in tara. Mai exact, echipamentele audio marca Technics vor fi puse in vanzare din luna decembrie. Pana la urma, este o stire care ma bucura, una pozitiva.

Technics R1
Seria Technics R1

In prima faza vor fi aduse spre comercializare doua linii de echipamente hi-fi: Class R1  si Class C700.

Class R1 va include amplificatorul stereo SE-R1, controlerul audio de retea SU-R1 si boxele SB-R1.

Linia premium Class C700 va fi compusa din amplificatorul SU-C700, player-ul audio de retea ST-C700, cd player-ul SL-C700 si boxele SB-C700.

Revin cu detalii cat de curand.

Technics  SB R1
Technics SB R1

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *