GOCLEVER Insignia 1010 Business, tableta Windows cu tastatura

GOCLEVER Insignia 1010 Business este prima tableta cu Windows, Office si tastatura din portofoliul companiei.

Tableta foloseste un CPU Intel ATom Z3740D la 1.83 GHz, precum si o memorie RAM de 2GB pentru a rula Windows 8.1, caruia i se alatura Microsoft Office 365 Personal, care vine preinstalat la pachet, cu licenta pe un an. Spatiul de stocare intern este de 32GB, dar exista si un slot de card microSD, cu suport pentru carduri pana la 64GB.

GOCLEVER Insignia 1010 Business are suport Intele WiDi, ca sa poti transmite imagini pe displayuri compatibile, iar unul dintre cele mai importante aspecte este tastatura, care iti permite o editare mult mai simpla a documentelor, de exemplu.

Ecranul este unul de 10.1 inchi cu 10 puncte multitouch si o rezolutie de 1280 x 800 de pixeli.

Bateria de 8000 mAh permite, spune comunicatul producatorului, aproximativ 6 ore de lucru fara intrerupere.

Pretul sau este de 1149 de lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *