Galaxy Tab Active – Tableta cu Android pentru mediile profesionale

Samsung anunta tableta Galaxy Tab Active destinata in special mediilor profesionale. Ar fi printre primele de acest gen cu sistem de operare Android, pentru ca pe Windows sunt cunoscute deja solutiile Tough ale japonezilor de la Panasonic.

Aceasta dispune de o carcasa anti-soc care poate rezista la cazaturi de la o inaltime de 1.2 metri. De asemenea, este conforma standardului IP67, care ii garanteaza rezistenta la apa si la praf. Are o camera de 3.1Mpix, de ajuns pentru scanarea codurilor de bare de exemplu, desi pentru fotografierea unui amplasament de santier parca ar fi mers o rezolutie mai buna. Vine si cu un stylus C-Pen, util celor care lucreaza cu manusi de protectie, in constructii de exemplu. Promite o autonomie de 8-10 ore.

Galaxy Tab Active este protejata de solutia de securitate Samsung KNOX, care promite siguranta datelor si aplicatiilor utilizatorilor. Samsung ofera serviciul Mobile Care Service pentru Galaxy Tab Active, prin care este extinsa perioada normala de garantie cu pana la trei ani si care acopera defectiunile minore provocate de accidente. Exista si Smart Tutor Service care ofera acces rapid la suport tehnic oriunde, oricand. Spun ei, in comunicat. Eu sunt curios daca acest serviciu va fi disponibil si in Romania.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Tab Active: ecran TFT de 8 inchi cu o rezolutie 1280×800 pixeli, procesor quad-core tactat la 1.2Ghz, 1.5GB memorie RAM, 16GB capacitate de stocare interna, slot microSD cu suport de pana la 64GB, Wi-Fi N, NFC, 2G/3G/4G.

Are un acumulator de 4450 mAh, care poate fi inlocuit, o grosime de 9.75mm si cantareste 393 de grame.

Samsung Galaxy Tab Active Samsung Galaxy Tab Active Samsung Galaxy Tab Active Samsung Galaxy Tab Active Samsung Galaxy Tab Active

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *