Acer Aspire Switch 11 – cu procesor Intel Core M

Va spuneam de curand de noua gama de procesoare Intel Core M, care garanteaza aparitia unor sisteme portabile mai compacte, mai silentioase, mai performante si cu o autonomie mai eficienta.

Se pare ca primul astfel de portabil care va aparea pe piata europeana este hibridul 2-in-1 Acer Aspire Switch 11, va fi disponibil chiar in doua versini. Dupa cum vedeti, acesta are o constructie ce permite detasarea ecranului de tastatura, astfel ca poate fi utilizat atat ca un laptop normal, in rol de tableta, in mod de prezentare, cu ecranul indreptat catre interlocutor, sau in pozitie tip cort, pentru vizionarea unui film de exemplu.

Vine in doua configuratii. Cea mai performanta, Aspire Switch SW5-171, suna in felul urmator: ecran de 11.6 inchi cu rezolutie full HD, procesor Intel Core i5, 4GB memorie RAM, stocare pe SSD de 128GB, USB 3.0.

Modelul de buget, Aspire Switch SW5-111, are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3745, 2GB memorie RAM si stocare interna de 64GB, USB 2.0.

Acer Aspire Switch 11

Ambele modele Acer Aspire Switch 11 vin cu Windows 8.1, au port microHDMI si slot microSD pentru extinderea capacitatii de stocare, Wi-Fi N si Bluetooth 4.0. De asemenea, ecranul este acoperit cu Gorilla Glass si cu un strat de protectie anti-amprenta.

Si, pot spune eu, ca arata chiar foarte bine.

Din octombrie vor fi in Europa, modelul mai ieftin avand un pret de 400 Euro. Banuiesc ca modelul cu i5 va costa aproximativ 550 de Euro.

Acer Aspire Switch 11

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *