ASUS VivoTab 8 – Windows pe 8 inchi tactili

Prin ianuarie va prezentam prima tableta de 8 inchi cu Windows a celor de la ASUS: VivoTab Note 8. Iata ca ASUS anunta o noua varianta a acesteia, numita VivoTab 8, adica fara un stylus.

Aceasta are un ecran IPS de 8 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3745, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0 si un abonament pe un an la Microsoft Office 365.

De asemenea, vine cu 1/2GB memorie RAM, stocare interna de 32GB expandabila prin carduri microSD, camere de 2MPix in fata si pe spate, difuzoare stereo.

Tableta ASUS VivoTab 8 are o grosime de 8.89mm si o greutate de 330 de grame. Pretul va fi mai mic decat cel al tabletei VivoTab Note 8.

Sunt curios: ce parere aveti despre tabletele cu Windows si ecran mic?

ASUS VivoTab 8

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *