Cat va costa Samsung Gear VR?

Samsung Gear VR, headsetul de realitate virtuala anuntat de Samsung in cadrul evenimentului sau de la IFA 2014, si realizat impreuna cu cei de la Oculus, este cu siguranta un produs interesant.

Un detaliu necunoscut a ramas insa pretul, pe care Samsung nu l-a anuntat in cadrul conferintei de la targul din Berlin.

Iata insa ca l-au aflat cei de la VentureBeat de la un reprezentant Samsung. Samsung Gear VR va costa 199 de dolari americani. Bineinteles, daca te bate gandul sa faci o calatorie in zona realitatii virtuale cu el, trebuie sa iei in calcul si faptul ca vei avea nevoie de un Samsung Galaxy Note 4, pentru ca dispozitivul functioneaza doar impreuna cu acesta.

Si cum Note 4 se zvoneste ca va costa pe la 800 de dolari, toata distractia ajunge pe la 1000 de dolari. Dar, daca va exista continutul aferent, probabil ca va merita.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *