Noul album U2, gratuit pentru utilizatorii iTunes

Noul album U2 se numeste “Songs of Innocence” si are parte de o lansare cel putin deosebita. In cadrul lansarii noilor iPhone si a Apple Watch, trupa a anuntat ca discul va fi disponibil gratuit in iTunes Store.

Daca ai cont in magazinul de muzica al celor de la Apple, sunt toate sansele ca deja sa poti descarca noul disc, iar daca nu, acesta va fi disponibil pentru tine in curand.

“Songs of Innocence” este de gasit in iTunes Store aici si va fi acolo gratuit pana pe 13 octombrie, spune pagina dedicata de pe siteul Apple. Practic, cei de la U2 si-au dat albumul spre ascultare catre 500 de milioane de potentiali ascultatori.

Este usor de presupus, insa, ca vor exista si editii speciale dupa expirarea ofertei, pentru cei care vor albumul in varianta fizica.

Oricum, vestile sunt bune asa ca luati-l si ascultati-l, daca va place trupa irlandeza!

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *