Noul portofoliu de abonamente UPC, in 1000 de combinatii

UPC Romania anunta astazi lansarea noului portofoliu de abonamente care ofera posibilitatea de personalizare a pachetelor de servicii, cu 1000 de combinatii posibile din cate am inteles.

Cele mai interesante oferte ale noului portofoliu UPC sunt abonamentul la internet Fiber Power 500 Mbps, despre care v-am povestit de curand, pachetul tematic Smart, dedicat familiilor cu copii, dar si noi pachete de telefonie ce includ convorbiri nelimitate pe fix si mobil.

Noua oferta UPC a fost construita conform rezultatelor unui studiu complex de piata care a aratat ca internetul este unul dintre cele mai importante servicii printre abonatii casnici si nu numai, si care apreciaza atat viteza de transfer cat si stabilitatea conexiunii.

Pe acest segment, UPC anunta lansarea produsului Fiber Power 500 Mbps (70 de lei pe luna), disponibil in 8 orase momentan – Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Ploiesti, Iasi, Galati, Constanta si Alba Iulia. De asemenea, clientii pot opta pentru oferte cu viteze incepand de la 60Mbps si pana la 500Mbps.

In ceea ce priveste zona de televiziune, UPC introduce un nou pachet tematic, Smart, destinat familiilor cu copii. Aceastã noua optiune include toate canalele pentru copii si posturile documentare. Totodata, UPC anunta inlocuirea abonamentului TV Familia cu pachetul de televiziune Optim in format digital necriptat. Acest abonament include 51 de canale in format standard si 10 canale in format HD, ce pot fi receptionate fara un echipament de decodare (mediabox). De asemenea, Liga 1 de fotbal poate fi urmarita la UPC.

Noi pachete de telefonie sunt acum disponibile, unele cu convorbiri nelimitate in retelele fixe si in retelele fixe si mobile, national si catre destinatii din Europa.

Noul portofoliu prevede si existenta unor pachete predefinite, pe care clientii si le pot personaliza dupa bunul plac. Detalii despre aceste noi pachete sunt disponibile pe www.upc.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *