Dell Venue 8 7000 Series: Cea mai subtire tableta

Dell Venue 8 7000 Series, anuntata recent de catre cei de la Dell in colaborare cu Intel, este cea mai subtire tableta din lume. Are numai 6 mm grosime, ceea ce se poate considera cu siguranta o mare realizare.

Dell Venue 8, produs pe care il puteti vedea in imaginea de mai sus, are si un bezel extrem de subtire, cu exceptia partii unde este integrat difuzorul. In plus foloseste tehnologia RealSense de la Intel, care permite functii ca determinarea profunzimii de camp, masuratori si editare 3D.

Intel promite ca noua tehnologie se va traduce intr-o schimbare totala a modului in care utilizatorul interactioneaza cu imaginile.

Foarte important de stiut despre Dell Venue 8 este ca are un display de 8,4 inchi la o rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli si ca foloseste un procesor quad-core Intel Atom. Ruleaza Android 4.4.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *