Glumite video de la Samsung, pe seama iPhone 6

Doar doua zile au trecut de la evenimentul de lansare oficiala Apple, in care au lansat noile smartphone-uri iPhone 6. Smartphone-uri care au nascut deja polemici aprige in lumea tech, pro sau contra. Nu sunt putini cei care iau in deradere noile caracteristici ale acestora. Desi nu sunt fan al telefoanelor Apple si le cam dau cumva dreptate celor care le critica, nu am niciun dubiu ca vor face vanzari foarte bune. iPhone 5s este un telefon care mi-a placut foarte tare, nu vad de ce noile iPhone 6 ar fi mai prejos.

Echipa de marketing a coreenilor nu a stat degeaba si a realizat nu mai putin de sase videoclipuri in care se face misto de noile telefoane Apple, in special de anumite caracteristici ale lor dar si de jalnica transmisie live a evenimentului. Bineinteles, cu aceasta ocazie promoveaza si noul phablet Galaxy Note 4.

Sa le fie un pic teama celor de la Samsung? Oare vom vedea o rasturnare de situatie in topul producatorilor de smartphone-uri la anul?

Sincer sa fiu, sunt unul dintre cei care nu gusta genul asta de glumite. Dar hai sa le vedem, poate voua vi se vor parea haioase…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *