MSI GS30 Shadow – Ciudata creatura

MSI anunta laptopul de gaming GS30 care are o grosime de 20mm, o greutate de 1.31Kg, un ecran de 13.3 inchi cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, procesor Intel Core i7 Haswell si grafica Intel Iris Pro graphics. Da, nu are incorporata o placa grafica mai puternia, de la AMD sau Nvidia. De ce?

Pentru ca placa video mai puternica sta in sistemul cu andocare GamingDock, care te lasa sa folosesti orice model ai chef. GamingDock are un slot PCI-e x16 pentru placa grafica, iesire DVI si HDMI, plus jack-uri audio.

Ce ziceti de asa o combinatie? Ciudata creatura dar, sincer sa fiu, mie nu-mi suna deloc rau, desi design-ul dock-ului MSI este absolutamente oribil, nu inspira mai deloc gaming. Dar ideea in sine nu este deloc rea: cand pleci cu treburi de la birou ai la dispozitie un ultraportabil puternic iar cand te intorci il poti folosi fara probleme si la gaming cu o grafica complexa sau, de ce nu, la prelucrari video profesionale.

MSI GS30 Shadow poate avea pana la 16GB memorie RAM, stocarea se face pe doua ssd-uri de tip M.2, are tastatura cu iluminare, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, port Ethernet, HDMI output, cititor de carduri SDXC.

Nu am aflat cand va fi pe piata nici vreun detaliu legat de pret. Insa placa grafica din GamingDock o veti cumpara separat.

MSI GS30 Shadow

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *