Ricoh WG-M1- noua camera de actiune

Ricoh WG-M1 este o camera de actiune cu un senzor de 14.0 Megapixeli, lentile cu un unghi de cuprindere de 160° si capacitate de filmare la rezolutie Full HD/30fps. Si care arata foarte bine as completa eu.

WG-M1 rezista la scufundarile in apa pana la o adancime de 10 metri, la socul unei caderi de la o inaltime de pana in 2 metri si poate lucra in geruri de pana la -10°C.  Are si un ecran color de 1.5 inchi, util la incadrarea scenei sau la vizualizarea videoclipurilor inregistrate. Poate face fotografii in rafala cu o viteza de 10cps.

Are si conexiune Wi-Fi pentru transferul rapid al rezultatelor pe un smartphone sau tableta. Prin intermediul unei aplicatii dedicate, puteti utiliza smartphone-ul in rol de ecran extern. Stocarea filmarilor si pozelor se face pe un card microSD.

Ricoh WG-M1 este disponibila in culoare neagra sau portocalie, la un pret de aproximativ 200 £.

Ricoh WG-M1

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *