Asa arata Samsung NX1 – Noua camera mirrorless cu valente pro

Se stie deja ca Samsung va lansa luni, 15 septembrie, noua camera mirrorless Samsung NX1 ce va fi dedicata in special profesionistilor. Si, din cate vad in imagini, chiar asa pare a fi, pentru ca are chiar si un ecran de vizualizare si setare rapida a principalilor parametri de fotografiere pozitionat pe muchia superioara, la fel ca la camerele dslr din gamele profesionale. Un accesoriu extrem de util din punctul meu de vedere.

Specificatiile camerei Samsung NX1 ar putea fi urmatoarele:

  • Senzor CMOS 23.5 x 15.7mm cu o rezolutie de 28.2 Mpix;
  • Ecran rabatabil si tactil, Super Amoled, de 3 inchi;
  • Vizor electronic OLED cu senzor care detecteaza apropierea ochiului pentru activare;
  • Rafala de 15 fps cu urmarirea subiectului;
  • Conectivitate Wi-Fi si NFC
  • Inregistrare video la rezolutii 4K.

Camera are un corp robust din aliaj de magneziu, un grip proeminent, pentru o prindere eficienta, si permite un control manual rapid, avand rotitele necesare atat frontal, in partea superioara a gripului, cat si pe spate, la indemana degetului mare. De asemenea, vad ca si butonul de inregistrare video a fost pozitionat ergonomic.

Ce sa mai, Samsung NX1 are look-ului unei camere dlsr serioase. Vom reveni cu detalii cat de curand. Se pare ca va fi una dintre cele mai interesante camere lansate la Photokina anul acesta.

Samsung NX1 Samsung NX1

Samsung-NX1-mirrorless-camera1

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *