Camera-Phone de la Panasonic: Lumix CM1

Panasonic face un anunt de senzatie la Photokina: anunta primul lor camera-phone, Panasonic CM1. Unul cu specificatii foto chiar impresionante: senzor de 1 inchi de 20Mpix (cum gasiti la o compacta gen Sony RX100 Mk3, Panasonic FZ1000 sau la mirrorless-urile Nikon 1), procesor Venus, lentile Leica cu diafragma f/2.8 si declansator mecanic, capacitate de filmare 4K. In plus, are un inel de control manual pozionat in jurul obiectivului.

Partea inteligenta este sustinuta de o configuratie tipica de smartphone performant: ecran de 4.7 inchi cu rezolutie 1080p, sistem de operare Android 4.4, procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB expandabila prin carduri microSDXC cu o capacitate de pana in 128GB si un acumulator de 2600mAh. De asemenea, are GPS, Wi-Fi dar si transfer de date 4G. Are o grosime de 21mm si o greutate de 204 grame.

Un camera-phone care poate face succes, de-abia astept sa aflu cand va fi disponibil in Europa. Un camera-phone puternic si care poate face poze comparabile cu cele ale unor camere foto performante. In plus, are un design premium.

Ca s-o spunem drept, le cam da clasa altor producatori care activeaza pe aceasta nisa de piata. In rest, trebuie sa o promoveze corespunzator, pe toate pietele, chiar si pe una mica si pricajita ca a noastra.

Avem si un videoclip oficial de prezentare pentru Panasonic CM1.

Plus cateva poze de produs.

Panasonic CM1 Panasonic CM1 Panasonic CM1

Sursa. Revin cu detalii cat de curand.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *