Aparate de radio cu aspect retro, de la Philips

Philips lanseaza in Romania radiourile cu aspect retro Original Radio ORT7500/10 si OR7000/12, modelul Miniradio Original OR2000M/12 si radioul portabil AE2800/12.

Inspirate din designul radioului din anii ’50 Philetta 254, cele două modele Original Radio de la Philips, ORT7500/10 si OR7000/12, sunt in stare sa ofere un sunet de calitate, cu un bass profund si puternic, prin intermediul sistemului de boxe Bass Reflex. De asemenea, au un afisaj LCD mare, cu fundal iluminat pentru vizionarea facila in conditii de iluminare precare. Afiseaza si ora exacta.

Varful de gama, Philips Original Radio ORT7500/10 (imaginea de sus), are Bluetooth pentru redarea melodiiloe preferate de pe telefon, tableta sau laptop. Permite presetarea a pana la 30 de statii de radio favorite. Are port USB pentru incarcarea gadget-urilor mobile dar si conector auxiliar de 3.5mm. Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Radio Philips

Modelul OR7000 are doar functie de radio FM, MW si LM. Permite presetarea a pana la 20 de statii si dispune si de conector auxiliar de 3.5mm. Mai multe detalii aici.

Philips Radio

Miniradio Original OR2000M are un design mai compact, permite ascultarea posturilor de radio de pe frecventele FM/MW, schimbarea acestora realizandu-se analogic. Are intrarea audio auxiliara de 3.5mm. Detalii gasiti aici.

Radio Philips

Radio-ul portabil AE2800/12 are un design cu influente retro, cu un maner de lemn finisat. Permite salvarea a pana la 30 de posturi de radio FM/MW/LW. Functioneaza cu 4 baterii LR14. Detalii aici.

Preturile aparatelor de radio Philips sunt urmatoarele:

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Aparate de radio cu aspect retro, de la Philips

  • September 22, 2014 at 12:57 pm
    Permalink

    acum aflu de ele. Chiar cred ca se vor vinde pentru ca inainte e tehnologie, vand amintiri si posibilitatea de a te intoarce oarecum in timp cand ascultai teatru radiofonic pe vechiul aparat de radio cu lampi al bunicii

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *