GOCLEVER Insignia 700 PRO, tableta la 319 lei cu Intel Atom

GOCLEVER Insignia 700 PRO este cel mai nou model de tableta din portofoliul producatorului si, pe langa procesorul Intel Atom, aceasta atrage printr-un detaliu esential: pretul.

GOCLEVER Insignia 700 PRO costa 319 lei, conform comunicatului de presa al producatorului, iar specificatiile sunt suficiente pentru o experienta de utilizare buna, in majoritatea cazurilor (ma gandesc ca nu se asteapta nimeni la minuni la banii acestia).

Astfel, tableta care ruleaza Android 4.4 KitKat are un procesor Intel Atom Z2520 la 1,2 GHz si 2GB de memorie RAM, un procesor grafic PowerVR SGX 544 ocupandu-se de partea legata de distractie.

Ecranul este unul de 7 inchi la o rezolutie de 1024 x 600 de pixeli, iar tableta celor de la GOCLEVER are o camera frontala de 0.3 megapixeli, precum si una principala de 2 megapixeli.

Spatiul de stocare intern este de 8GB, dar poate fi extins cu pana la inca 32GB cu ajutorul unui card microSD.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

One thought on “GOCLEVER Insignia 700 PRO, tableta la 319 lei cu Intel Atom

  • November 1, 2014 at 7:17 pm
    Permalink

    Va salut! intentionez sa cumpar o tableta goclever insignia 700 pro si daca sunteti amabili va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: ce usb 3g dongle ar fi compatibil cu tableta? cel de la rds “huawei e3131” ar fi?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *