Logitech G910 Orion Spark – tastatura pentru gameri

Logitech  G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard, lansata azi, este destinata mai ales segmentului gamerilor, care in mod sigur se vor bucura de ceea ce are ea de oferit.

Aceasta are swirtch-uri mecanice Romer-G cu un punct de actionar de 1,5 mm. Asta se traduce in 25 de procente reduse din inregistrarile apasarii tastei (fata de alte siwtch-uri mecanice de pe piata), ceea ce, in situatii extreme de gaming, poate schimba unele lucruri.

Apoi, tastatura are personalizare individuala pentru fiecare tasta si poti alege din 16,8 milioane de culori. Astfel iti poti seta tastele cele mai importante intr-o anumita culoare sau marca diferite combinatii.

Logitech  G910 Orion Spark foloseste noua aplicatie Arx Control, care merge cu Logitech Gaming Software si iti da o gramada de informatii pe dispozitivul mobil. Are un SDK pentru dezvoltatori, urmand a fi integrat de acestia in diferite titluri. Tastatura are un dock ce suporta device-uri iOS si Android, informatiile fiind mai usor disponibile.

Mai mult, noua butoane sunt programabile, iar tastatura suporta pana la 27 de comenzi pe trei profiluri.

Costa 179,99 si va fi disponibila in Europa din noiembrie.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *