Muzica de vineri: Cory Branan

Cory Branan este alegerea de saptamana aceasta a Muzicii de vineri. Si asta pentru ca acest cantautor american se incapataneaza sa faca un lucru pe care putini il mai fac in ziua de astazi – sa spuna povesti si sa o faca bine.

Nu ma tin minte exact cum l-am descoperit pe Cory Branan; cred ca a fost pe un CD cu mai multi artisti si mi-a atras atentia vocea putin ragusita si textul interesant. Piesa insa stiu care era; era “The Corner”, pe care o vom si asculta ceva mai incolo. Am ascultat apoi albumul de pe care venea, “Mutt” se numeste, si am descoperit un artist cel putin interesant. Un cantautor, singer-songwriter cum se spune la el in tara, care amesteca cu talent un pic de blues, un pic de rock, un pic de country (ca doar provine din Nashville) cu povesti cum auzi uneori spuse in baruri.

Cert e ca albumul mi-a placut tare mult si l-am tot ascultat in acea perioada (e scos in 2012).

Anul acesta, Cory Branan a revenit cu un nou disc, care poarta titlul (ironic) “No Hit Wonder” si trage un pic mai tare catre zona country. Piesele sunt, insa, la fel de bune. Si cum mi-a placut albumul, va ofer prima piesa de pe el, “You Make Me”.


Continuam cu piesa mentionata mai sus, “The Corner”, intr-o varianta live de pe vremea cand domnul Branan avea parul lung.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *