Inca o seara magica la Gala Folk You in Bucuresti

Dupa cum mi-am promis, am trecut si sambata seara pe la Gala Folk You 2014 care s-a desfasurat in Piata George Enescu din Bucuresti. Mult mai multa lume prezenta la concert, fata de seara precedenta. Pe langa seniori sau cei de varsta mea, am ramas placut surprins sa vad o multime de elevi si de tineri, semn ca muzica buna, adevarata, prinde si acum la generatia tanara, asa cum ne-a captivat si pe noi cand eram pe bancile scolilor.

Pe scurt, a fost o seara magica, in care ne-au incantat artisti de mare valoare ai folk-ului dar si rock-ului romanesc. Am vazut-o si ascultat-o cu mare placere pe Alina Manole, am fredonat hiturile folk ale lui Ducu Bertzi, am plans impreuna cu Florian Chilian si am explodat, impreuna cu toti cei prezenti, pe melodia “Perfect” a celor de la Timpuri Noi, de data asta interpretata magistral de baietii de la Byron.

A fost doar incalzirea, pentru ca au urmat Nicu Alifantis & Zan si Pasarea Rock, as zice eu unii dintre greii muzicii rock romanesti. Ne-a lipsit Dinu Olarasu care, desi era trecut primul in programul artistic, a lipsit la apel.

La fel de frumos a fost si in pauzele de amenajare ale scenei, cand in piata rasunau melodii cunoscute ale celor de la Phoenix, Pasarea Colibri sau George Nicolescu, iar cei prezenti le cantau la unison.

Cateva imagini de la Gala Folk You 2014 Bucuresti, in continuare.

Avem si o multime de videoclipuri.

De mentionat ca numai maestrul Alifantis zice cand vine toamna. Ea a venit oficial aseara, la Folk You 2014 in Bucuresti.

Byron – Perfect

Ducu Bertzi – Si de-ar fi

Alina Manole – Luna Patrata

Florin Chilian – Zece

Pasarea Rock – Praznic Napraznic

Nicu Alifantis & Zan – Vino

Alina Manole – Ea nu ma stie

Byron – N-o sa se intample azi

Ducu Bertzi – M-am indragostit numai de ea

Ducu Bertzi – Asa-mi vine cateodata

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *