GOCLEVER Insignia 500, smartphone quad-core cu doua baterii

GOCLEVER Insihnia 500, pe care compania tocmai l-a anuntat, este un smartphone cu procesor quad-core, care vine la pachet cu doua baterii.

Dar sa le luam pe rand; Insignia 500 este “powered by” un procesor quad-core la 1,3 GHz (Cortex A7), procesor grafic Mali400 si memorie RAM de 1GB. Este un dispozitiv dual SIM, potrivit, de exemplu, celor care au numere separate pentru munca si probleme private.

Spatiul de stocare intern este de 4GB, dar dispozitivul suporta carduri microSD cu o capacitate de pana la 32GB.

Displayul este unul IPS de 5 inchi, la o rezolutie 720p, in timp ce camera principala a lui GOCLEVER Insignia 500 este de 8 megapixeli. Exista si una secundara, de 2 megapixeli.

Si iata-ne reajunsi la baterii. In pachet vin doua, una de 1750 mAh si, pentru cand vei petrece mai mult timp fara acces la o priza, o baterie de 4000 mAh. Acestea pot fi schimbate intre ele cu usurinta.

Preul incepe de la 699 de lei, cu TVA.

Veti afla mai multe despre GOCLEVER Insignia 500 cat de curand, pentru ca il avem in teste si urmeaza sa publicam un review complet.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *