Acum poti comanda la Subway direct de pe smartphone

Pe o vreme d-asta cainoasa, cand nu prea ai chef sa iesi din cladire ca sa mergi sa-ti iei de mancare la pranz, un serviciu de catering este cum nu se poate mai potrivit. Tocmai de aia va atrag atentia asupra noii aplicatii de catering a celor de la Subway Romania, pentru iOS si Android. De mentionat ca serviciul de catering este disponibil momentan doar in patru locații din zona de Nord a Bucurestiului, adica nu in toata capitala, Cluj-Napoca si Timisoara. Am sarit ca ars cand am vazut comunicatul, am instalat imediat aplicatia. Pentru ca ploua de rupe afara si pentru ca urla foamea in mine, chiar vroiam sa fac o comanda, sa vad cum merge, insa zona Piata Romana nu este in aria de acoperire. Trist moment…

Norocosii care stau in zona de nord a capitalei, sau in Timisoara, sau in Cluj-Napoca, pot face comenzile intr-un mod foarte simplu si intuitiv. Puteti crea sandwich-ul preferat sau chiar meniuri, in diverse combinatii. In primul rand trebuie sa alegeti una dintre cele două optiuni – livrare sau ridicarea comenzii, apoi sa alegeti orasul si sa introduceti adresa. Aplicatia va indica cel mai apropiat restaurant SUBWAY si daca exista posibilitatea de livrare la adresa respectiva. Practic, zona de catering are o raza de 3Km in jurul magazinului selectat.

Apoi, trebuie sa selectati tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doriti si, de asemenea, marimea si tipul de paine preferata. Urmeaza alegerea combinatiilor de legume si sosuri preferate. Puteti adauga ingrediente extra sau sa comandati meniul complet: un SUB cu bautura si o prajitura sau chips-uri.

Ca in imaginile de mai jos.

Exista si o facilitate numita Comanda de Grup”, care va permite sa trimiteti o notificare colegilor, anuntandu-i ca veti plasa comanda si ca ii invitati sa aleaga ceva din meniu, printr-un link.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *