Samsung Galaxy Alpha poate fi precomandat la Telekom Romania

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul premium al celor de la Samsung despre care am mai scris, este disponibil la precomanda pe site-ul Telekom, aici.

Telefonul poate fi precomandat incepand de azi, livrarile urmand a fi facute incepand cu data de 30 a acestei luni, normal, in ordinea comenzilor.

Samsung Galaxy Alpha are o carcasa metalica si touchscreen de 4,7 inchi la rezolutie 720p. Camera foto e de 12 megapixeli (filmeaza 4K), iar sub capota e un procesor octa core – 1,8 GHz + 1,3 GHz, completat de 2GB de RAM.

Capacitatea de stocare interna este de 32GB.

Pretul sau la cei de la Telekom este de 1399 de lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni, abonament ce costa 19,95 euro pe luna cu TVA si include comunicare nationala, internationala in zona 1 si in retea, precum si SMS-uri nationale si in retea, toate nelimitate, precum si 750 MB trafic de date național la viteza de pana la 150 Mbps, 100 de minute internationale in Zona 2 (retele mobile din Europa) si 100 de minute valabile atunci cand se utilizeaza serviciul roaming.

Fara contract, Samsung Alpha costa 2399 de lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *