Se indoaie iPhone 6 Plus? (video)

iPhone 6 Plus, phablet-ul celor de la Apple, pare a avea o problema interesanta, mentionata de mai multi utilizatori – pare-se ca, la presiune mai mare, carcasa se indoaie.

Pana la urma e normal ca aluminiul sa aiba o oarecare elasticitate, dar sa ramana asa daca se aplica multa presiune nu stiu cat e de bine.

Cert e ca unii, care nu au o problema in a risca distrugerea unui dispozitiv atat de scump, au incercat sa vada cat de mult poti indoi un iPhone 6 Plus.

Rezultatele au fost cel putin surprinzatoare si va las sa le judecati cu ochii vostri.

Clipul celor de la Unbox Therapy poate fi vazut mai jos.

Dupa cum vedeti, smartphone-ul se indoaie destul de tare si nu da semne ca ar reveni la forma initiala. Normal, aici lucrurile sunt fortate un pic.

Aceiasi oameni au facut un test similar pentru Samsung Galaxy Note 3. Phabletul celor de la Samsung s-a comportat ceva mai bine, dupa cum se vede mai jos.

Va las sa va faceti propria parere.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *