Muzica de vineri: Leonard Cohen

Leonard Cohen este alegerea saptamanii la Muzica de vineri; veteranul artist are un nou album pe piata.

Albumul nou se numeste “Popular Problems” si il arata pe Cohen, la cei 80 de ani impliniti cu cateva zile in urma, intr-o verva la care sunt sigur ca viseaza unii care au jumatate din varsta sa.

“Popular Problems” este un disc divers, cu abordari foarte interesante, inclusiv una ceva mai electronica cu influente orientala, pe piesa “Nevermind”.

Nu ma pretind un fan sau un specialist in arta lui Leonard Cohen, dar cert e ca i-am ascultat intotdeauna cu placere discurile si trebuie sa recunosc ca “Popular Problems” mi se pare o adevarata reusita. De altfel, albumul pare a fi deja un succes de critica (nu ma indoiesc ca la fel vor sta lucrurile si la capitolul vanzari). Din aceste motive vi-l recomand cu caldura.

De pe el ascultam “Almost Like The Blues”, o piesa pe care fanii domnului cu voce data cu smirghel o vor aprecia cu siguranta.

Si ca sa ascultam si ceva mai vechi, am ales o piesa care mi-a placut intotdeauna foarte mult. Este vorba despre “In My Secret Life”, o piesa care mi-a fost intotdeauna foarte draga.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *