Fasci-note-ul Samsung Galaxy Note 4

Mis-note-to recla-note-ma la Galaxy Note 4 ce toc-note-mai a fost lansa-note-ta pe you-note-tube. V-am ba-note-gat in cea-note-ta? Urma-note-riti video-note-clip-ul de mai-note jos. 😀 Ve-note-ti inte-note-lege. 😀

Ma-note-car ai-note-ci nu se face-note mis-note-to de i-note-phone.

Acum, pe bune, de-abia il astept pe Samsung Galaxy Note 4 si in Romania, pentru ca este unul dintre cele mai bune phablet-uri la ora actuala. Fapt dovediti in primul rand de fisa tehnica: ecran de 5.7 inchi cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor quad-core tactat la 2.7 Ghz, 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB expandabila prin carduri microSDXC de pana la 128GB, camera de 16Mpix cu stabilizator optic de imagine.

Se pare ca pretul va fi undeva in jurul a 800 de Euro. Revin cu detaliii cand voi afla mai multe.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *