UTOK i1000 – Tableta ieftina de 10.1 inchi, cu Android

Skin Media anunta disponibilitatea in Romania a tabletei de 10.1 inchi  UTOK i1000. Aceasta dispune de un procesor Intel AtomTM Z2520, 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 8GB, extensibila cu pana la 32 GB prin card micro SD, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n si 3G prin intermediul unui modem extern, si baterie de 6000 mAh, ce promite o autonomie de pana la 6 ore.

Ecranul este de tip IPS si afiseaza o rezolutie de 1280×800 pixeli. Tableta functioneaza pe bazele sistemului de operare Android Jelly Bean 4.2, are o grosime de 8.8mm si o greutate de 590 de grame. Nu este de neglijat faptul ca tableta vine cu o husa cu tastatura, buna atat pentru protectie cat si pentru o redactare mai confortabila si mai rapida in aplicatiile specifice.

Utilizatorii au la dispozitie aplicatia UTOK Now, prin care pot prelungi garantia UTOK i1000 pana la 5 ani, pot consulta manualul de utilizare in format electronic si pot primii suport tehnic in timp real de la departamentul de asistenta tehnica.

Are preinstalate aplicatiile Seenow si Zonga, care ofera filme, seriale si inregistrari ale emisiunilor preferate, respectiv acces la peste 20 de milioane de melodii. De mentionat ca acestea sunt disponibile gratuit timp de o luna, urmand sa achitati ulterior o taxa lunara daca va sunt pe plac. De asemenea, tableta vine cu 100 de carti preinstalate, accesibile prin intermediul aplicatiei Elefant eBook Reader.

UTOK i1000 este disponibila incepand de astazi, 30 septembrie 2014, la un pret recomandat de 649 lei.

UTOK i1000

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *