Cum arata Windows 10 (video)

Windows 10 va fi numele urmatorului sistem de operare al Microsoft, compania anuntand detalii despre el in cadrul unui eveniment.

Probabil ca cel mai important aspect este ca Microsoft revine la un start menu, acesta avand cautare si acces la aplicatii, similar cu modul in care erau lucrurile in Windows 7.

In plus, nu vei mai fi obligat sa te chinui cu aplicatii in stilul Windows 8 care sunt tot timpul pe tot ecranul. Acestea vor putea fi folosite si in ferestre, cu toate avantajele care decurg din asta.

Reusita pare a fi si modalitatea de a comuta intre aplicatii deschise, dar asta vom vedea pe larg in Windows 10 in practica. Sistemul de operare promite sa ofere o experienta similara pe toate dispozitivele si acelasi Store.

Vom vedea cum va fi asta in practica; cert e ca lucrurile arata destul de interesant pana acum. In cele ce urmeaza puteti vedea un scurt preview facut de Joe Belfiore de la Microsoft.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *