Samsung Galaxy Note 4 – Precomanda la Orange Romania

Noul phablet Samsung Galaxy Note 4 va fi in curand disponibil si pe piata romaneasca. Momentan a aparut in oferta Orange Romania, la precomanda.

Astfel, acesta costa 750 de Euro la liber, fara a fi nevoie de incheierea unui contract. Pentru prelungirea contractului sau la un abonament nou, preturile incep de la 289 Euro, pentru un contract de 41 Euro/luna. La un abonament de 31 Euro/luna il puteti achizitiona contra sumei de 389Euro iar pentru un plan tarifar de 25Euro/luna pretul telefonului este de 419 Euro.

Specificatiile telefonului Samsung Galaxy Note 4 sunt urmatoarele:  ecran de 5.7 inchi cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor quad-core tactat la 2.7 Ghz, 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB expandabila prin carduri microSDXC de pana la 128GB, camera de 16Mpix cu stabilizator optic de imagine.

De-abia astept sa ma joc cu el, nu de la Orange Romania, pentru ca ei prefera alte site-uri sau bloguri. 😀 Asteptam cu nerabdare concursul care va fi organizat cu aceasta ocazie. 😀

Samsung Galaxy Note 4 Pret

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *