Samsung Galaxy Note 4 – Precomanda la Vodafone Romania

Noul phablet Samsung Galaxy Note 4, care va fi in curand disponibil si pe piata romaneasca, este disponibil acum si in oferta Vodafone Romania, la precomanda. Livrarile se vor face incepand cu 17 octombrie.

La liber, fara a incheia un contract, pretul este asemanator ofertei Orange, de 750 de Euro. Pentru un abonament RED 59, in valoare de 59 Euro/luna, incheiat pe o perioada de 2 ani, Note 4 poate fi achizitionat la un pret de 89 Euro. La abonamentul RED 39, in valoare de 39 Euro/luna, incheiat tot pe 2 ani, pretul phablet-ului va fi de 289 Euro. La abonamentul RED 25 Fotbal, cu o perioada contractuala de 2 ani, are un pret de 494 Euro. Toate celelalte variante de pret sunt disponibile pe pagina operatorului.

Specificatiile telefonului Samsung Galaxy Note 4 sunt urmatoarele:  ecran de 5.7 inchi cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor quad-core tactat la 2.7 Ghz, 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB expandabila prin carduri microSDXC de pana la 128GB, camera de 16Mpix cu stabilizator optic de imagine.

Ce sa mai, asteptam si ofertele magenta.

Samsung Galaxy Note 4 Vodafone

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *