Norvegia intr-un frumos videoclip time lapse la rezolutie 4K

Poate vreodata voi ajunge si eu impreuna cu familia mea in Norvegia, pentru ca vreau sa vad de aproape fiordurile si sa conduc pe spectaculoasele lor sosele. Pana atunci, visez frumos privind la imaginile foto sau video de acolo, realizate de amatori sau profesionisti.

Asa cum gasim si in videoclipul time lapse la rezolutie 4K realizat de fotograful Morten Rustad intr-o calatorie de 15000km prin toate cele 19 judete ale Norvegiei. Putem vedea atat fiordurile din sud-vestul tarii, luminile nordului – Aurora Borealis dar si localitatile si orasele mai frumoase din intreaga tara, atat ​​vara cat si iarna. Videoclipul arata unele dintre cele mai pitoresti locuri din Norvegia, cum ar fi Lofoten, Senja, Helgelandskysten, Geirangerfjorden, Nærøyfjorden sau Preikestolen.

Enjoy Norvegia in 4K daca va permite computerul. Daca nu, merge si un full HD.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *