Noi nu am inventat fotografiatul, am inventat… Fotografia

Leica este un brand rasunator in industria aparatelor foto, nu cred sa fie fotograf profesionist sau amator care sa nu fi auzit de el. De asemenea,  trebuie sa fie foarte putini fotografi care sa nu-si fi dorit sa aiba un aparat cu bulina rosie pe care sa scrie simplu, Leica.

Leica are in spate 100 de ani de experienta si de fotografii de succes, 100 de ani in care a influentat industria de profil,  asa ca brandul german nu poate fi decat mandru de realizarile sale.

Fapt care reiese si din noul videoclip comercial, creat special pentru aniversarea celor 100 de ani de existenta. Videoclipul recreaza cateva dintre cele mai reprezentative fotografii, unele dintre ele realizate cu aparatele altor producatori. Motivul? Dupa cum zice naratorul, “chiar si fotografiile care nu au fost facute cu un Leica, au fost realizate din cauza Leica”. Frumos spus, nu?

Dupa cum am zis, Leica stie ce rol important a avut, si inca are, in industria fotografica, acelasi narator afirmand – “Noi nu am inventat fotografiatul, dar am inventat… Fotografia“.

Videoclipul aniversar, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *