LG 24GM77 – Nou monitor de gaming

Vad ca mai toti producatorii de monitoare lanseaza modele dedicate aproape in exclusivitate gamerilor. Cum este si cazul coreenilor de la LG, care vor aduce din noiembrie in Romania noul monitor de gaming LG 24GM77.

Acesta are un ecran cu o matrice TN si o diagonala de 24 de inchi, format 16:9, rezolutie full HD si o rata de refresh de 144Hz, pentru imagini dinamice cat mai fluente. De asemenea, are un timp de raspuns mai mic de o milisecunda.

Alte specificatii: luminozitate 350 cd/mp, contrast dinamic 5000000:1, unghiuri de vizualizare 170 /160 grade. Ecranul a fost acoperit cu un strat anti-stralucire.

Si la partea de conectica sta foarte bine: are un conector D-Sub, unul DVI-D, doua HDMI, unul Display Port dar si un hub USB 3.0 cu doua porturi. Aveti la dispozitie cinci moduri de joc: Gamer1, Gamer2, Gamer3, FPS1, FPS2, RTS. De remarcat faptul ca ecranul poate fi rotit, inclinat si ca pozitia sa poate fi ajustata pe inaltime.

Nu am aflat inca pretul dar voi reveni cu detalii cand imi vor parveni. Mai pot spune ca imi place destul de tare cum arata. Alte informatii pot fi aflate de pe site-ul oficial LG.

LG 24GM77 LG 24GM77 LG 24GM77

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *