Microsoft Room Alive: toata camera devine un joc (video)

Microsoft Room Alive ar putea fi, daca va fi vreodata materializat conceptul intr-un produs lansat pe piata, o adevarata revolutie in gaming.

Dupa ce produse de tipul Kinect iti permit sa interactionezi mult mai direct cu consola decat ai face-o cu ajutorul unui controller, Microsoft Room Alive ar putea fi urmatorul pas. Tehnologia, pe care compania a demonstrat-o intr-un clip video, transforma intreaga camera intr-o experienta imersiva.

Sistemul nu trebuie calibrat, el adaptandu-se in mod automat la caracteristicile camerei. Normal ca in clipul celor de la Microsoft se vad doar niste exemple, posibilitatile fiind aproape infinite. Pana si asa arata foarte promitator si sunt foarte curios cand va fi posibil asa ceva (daca va fi).

Puteti vedea clipul in cele ce urmeaza, pentru a va face o idee mai clara.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *