Here Beta – Navigatie offline gratis pe telefoanele Samsung Galaxy

Telefoanele Samsung Galaxy au incepand de azi parte de navigatie offline gratis. Si asta pentru ca solutia HERE a celor de la Nokia este acum disponibila pentru ele.

Trebuie insa sa iei in calcul cateva aspecte, de altfel foarte simple. In primul rand, e o versiune beta, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa mai ai probleme cu una-alta. Se mai intampla, ce sa-i faci.

In al doilea rand, solutia de navigatie offline gratis a celor de la Nokia e disponibila doar pentru terminale Samsung Galaxy si nu e in Google Play Store, ci in magazinul propriu de aplicatii al celor de la Samsung. O gasesti aici sau poti cauta dupa ea direct de pe telefonul tau.

Nu exista ghidare in limba romana, dar sunt disponibile o gramada de voci care sa te duca la destinatie, in alte limbi.

La prima vedere, aplicatia functioneaza cat se poate de bine, este disponibila si la noi si am putut fara probleme sa descarc harti pentru trei tari. Inca nu am apucat sa si plec la drum cu ea, dar imi aduc aminte de pe terminalele Nokia ca functioneaza bine.

Poate fi extrem de utila mai ales daca pleci intr-o excursie in strainatate, caz in care, daca folosesti cumva Google Maps, costurile de roaming risca sa fie foarte mari.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *